Nieuws
Nieuws

Nieuws

Uw biedaccount op BVA-Art.com

Inloggen en meebieden op BVA Art & Antiques gaat gemakkelijk met een persoonlijke biedaccount. Lees hier meer over inloggen.

De veilingen van Notarishuis Arnhem vinden sinds mei 2018 plaats op het BVA Art & Antiques veilingplatform. Dit platform is onderdeel van de overkoepelende Auctio Group. Tot nu toe had u wellicht inloggegevens voor Notarishuis Arnhem, maar aangezien beide organisaties onderdeel zijn van Auctio Group, delen ze vanaf heden dezelfde klantenbase.

Heeft u nog geen biedaccount?

U kunt een persoonlijke BVA-ART account aanmaken op het nieuwe platform. Registreren op BVA-Art.com kan hier

Had u al een Notarishuis Arnhem biedaccount?

Uw nieuwe BVA-Art account is gelinked aan hetzelfde e-mailadres en wachtwoord. Dit e-mailadres is dus vanaf nu ook op BVA-Art.com uw gebruikersnaam. Tijdens de inlogprocedure wordt u eenmalig gevraagd uw wachtwoord te wijzigen. Na het inloggen, wordt u ook gevraagd om uw overige accountgegevens te controleren.  

Heeft u bij zowel Notarishuis Arnhem als BVA Auctions al een biedaccount? 
Vanaf heden is enkel uw BVA Auctions account actief. Daarmee kunt u deelnemen aan alle veilingen die georganiseerd worden op zowel BVA Auctions als op het BVA Art & Antiques platform. U kunt direct inloggen op BVA-Art.com, uw wachtwoord blijft ongewijzigd. 

Klik hier om naar het nieuwe platform te gaan.

Voor eventuele vragen over het inloggen kunt u contact openemen met ons kantoor op 026 4425900. Onze collega's helpen u graag verder. Tevens is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van BVA Auctions. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: +31 (0)33 46000 70 en kunnen u helpen met inloggen. 

Ook tijdens de kijkdagen staan wij voor u klaar om alle vragen omtrent inloggen en het nieuwe platform te beantwoorden. 

« Terug