Informatie Algemene veiling September

Informatie Algemene veiling September

De veiling van september is opnieuw een gevarieerde veiling van meubelen, (staande) klokken, schilderijen, sculpturen, spiegels, lampen, tapijten, serviezen, porselein en aardewerk, koper en tin, opgezette dieren, goud en zilver welke tegen het hoogste bod verkocht mogen worden.

De kijkdagen zijn in Duiven op zaterdag 1 september en zondag 2 september van 10.00 tot 17.00 uur.
De veiling sluit op maandag 3 september vanaf 19:00 uur op BVA-ARTCOM


Anders dan u van ons gewend bent, zal deze veiling gaan draaien op het BVA Art & Antiques platform. Daarover leest u hieronder meer.
________________________________________

Veiling op een nieuw platform!

Voor het eerst wordt bovengenoemde veiling op het veilingplatform van BVA Art & Antiques geveild.
BVA Art & Antiques richt zich vooral op kunst, antiek, inboedel, horloges en sieraden. Andere inbrengers op dit platform zijn bijvoorbeeld de Belastingdienst (Domeinen Roerende Zaken) die in beslag genomen producten veilen en vrijwillige inbrengers van sieraden en horloges.

Het voordeel van BVA Art & Antiques is dat ze als onderdeel van de Auctio Group gebruik maakt van een zeer geavanceerd online veilingplatform, een brede marktbenadering en een groot internationaal bereik heeft.

Wat houdt dit voor u in?

Er verandert voor u weinig. Onze veilingen blijven gecontinueerd en georganiseerd door Notarishuis Arnhem, uiteraard met de voor u bekende service en expertise, ons pand in Duiven en natuurlijk de vertrouwde gezichten. We blijven hetzelfde bedrijf, maar feitelijk in een ander 'online' jasje. Het nieuwe platform heeft een nog betere functionaliteit en hoge gebruiksvriendelijkheid: online meebieden op onze veilingen wordt daarmee nog makkelijker!