In beeld

In beeld

Notarishuis Arnhem

Notarishuis Arnhem, sinds 1959 gevestigd in een historisch pand in een van de mooiste straten van de Arnhemse binnenstad, behoort tot de meest gerenommeerde veilinghuizen van Nederland. Het monumentale pand in de Bakkerstraat vormt het sfeervolle decor voor twee Kunst- en Antiekveilingen  die er jaarlijks, onder toezicht van het Arnhemse Notariaat, worden gehouden. Op een tweede locatie in Duiven worden jaarlijks circa 8 Algemene Kunst, Antiek en Inboedelveilingen gehouden.

Kijkdagen, sfeervol en verrassend

Tijdens de gezellige kijkdagen (Vrij entree, ook in het weekend), voorafgaand aan iedere veiling, kunt u op uw gemak alles wat onder de hamer gaat komen bekijken.
U kunt er verrassende ontdekkingen doen. Alle categorieën van de te veilen objecten hebben een vaste plaats in het Notarishuis, de schilderijen bijvoorbeeld grotendeels beneden in de "veilingzaal" en het zilver en de sieraden in de "zilverkamer" op de eerste verdieping. Onze medewerkers, die dan ook aanwezig zijn, geven u graag op uw verzoek alle gewenste informatie.

Notarishuis Arnhem, een vertrouwd adres

Of het nu het laten veilen of het kopen op een veiling betreft, op het Notarishuis moet u volledig kunnen vertrouwen.
Als koper kunt u ervan op aan dat u eerlijke informatie krijgt over de te veilen objecten en als u goederen inbrengt, kunt u rekenen op een deskundige taxatie en een correcte afhandeling van zaken. Taxaties voor de veiling zijn kosteloos. Notarishuis verzorgt ook taxaties voor verzekering, successie, onderlinge verdeling en boedelscheiding. Wij danken onze uitstekende reputatie aan de zorgvuldigheid waarmee alles wat met het veilen en taxeren samenhangt wordt uitgevoerd.