Inbrengen en afhalen

Inbrengen en afhalen

Inbrengen

Het inbrengen van goederen voor de veiling is uitsluitend mogelijk na telefonische afspraak. 

Onze kantooruren in Duiven zijn:
maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Als u de goederen zelf wilt komen brengen, kunt U dagelijks terecht bij onze vestiging in Duiven (Nieuwgraaf 34, 6931 RK Duiven). Geeft u de voorkeur aan het brengen van goederen in Arnhem, dan kan dit eventueel op afspraak.

Het kan zijn, dat de goederen die u wilt inbrengen te volumineus of talrijk zijn om ze zelf bij het Notarishuis af te leveren. In dat geval kunt u gebruik maken van onze transportservice. De objecten die u voor de veiling inbrengt worden dan door twee van onze medewerkers met een vrachtwagen bij u aan huis opgehaald en op deskundige wijze getransporteerd. De kosten hiervoor bedragen € 60,- per uur (excl. btw).

NB
Wanneer het om grotere aantallen objecten gaat, of grote volumes, kunnen we de goederen bij u thuis bekijken en taxeren. In beide gevallen ontvangt u een richtprijs voor de te verwachten veilingopbrengst.

Afhalen

De gekochte goederen kunnen worden betaald en afgehaald tijdens iedere zitting, met uitzondering van de meubelzitting. Uiterlijk op de maandag volgend op de laatste veilingdag dienen alle gekochte goederen te zijn betaald en afgehaald. Extra afhaalmogelijkheden worden per veiling bepaald.