Nieuws
Nieuws

Nieuws

Gratis taxatie- en innamedag te Gorssel en Delft

Een team van taxateurs van Notarishuis Arnhem trekt ook in 2018 weer door heel Nederland. Op maandag 28 mei a.s bezoeken we Gorssel en op maandag 4 juni a.s. Delft. U bent van harte welkom voor een gratis en geheel vrijblijvende taxatie van schilderijen, aquarellen, klokken, Chinees porselein, aardewerk, tin, zilverwerken, sieraden, tapijten, meubelen etc. Grote stukken kunnen aan de hand van een foto worden getaxeerd. Het is eventueel ook mogelijk om stukken in te brengen voor veiling.


Gratis taxatie van Kunst & Antiek

Bent u benieuwd naar de waarde van het schoteltje op de schouw of dat bijzondere item, dat u recentelijk op zolder heeft gevonden? Een team van taxateurs van Notarishuis Arnhem trekt door heel Nederland. Wij zullen binnenkort Gorssel en Delft bezoeken.

Onze experts zijn aanwezig voor een gratis en vrijblijvende taxatie van sieraden, schilderijen, zilverwerken, klokken, aquarellen, Chinees porselein, kristal, tapijten, meubilair etc. Grote voorwerpen kunnen aan de hand van foto's beoordeeld worden. Let op: aanmelden is niet nodig!

Tevens kunt u met de taxateurs de mogelijkheid van verkoop via de veiling bespreken en eventueel direct uw goederen inbrengen. 

MAANDAG 28 MEI - GORSSEL

Locatie: Loetje Gorssel, Hoofdstraat 26, Gorssel
Tijd: 11:00 - 15:00 uur 

MAANDAG 4 JUNI - DELFT 

Locatie: Lijm&Cultuur - CHEMIE gebouw
Rotterdamseweg 272, Delft
Tijd: 11:00 - 15:00 uur
Hier vindt u een plattegrond van het Lijm&Cultuur terrein

 

 

« Terug